Gressutstyr

 • 03.11.2015 14:20

  McHale Fusion 3 PLUS

  McHale Fusion 3 Plus er en fastkammer presse med 18 ruller og integrert vertikal pakker ring. McHale Fusion 3 Plus bruker Film på Film-teknologi...

Vis fler

Mchale fusion 3

 • 03.11.2015 13:38

  McHale Fusion 3

  Over de siste 10 årene har det vært et konstant press på gårdbrukere og entreprenører om å redusere kostnader.Som svar på dette utviklet McHale,...

Vis fler

mchale fushion 3 plus

 • 03.11.2015 14:20

  McHale Fusion 3 PLUS

  McHale Fusion 3 Plus er en fastkammer presse med 18 ruller og integrert vertikal pakker ring. McHale Fusion 3 Plus bruker Film på Film-teknologi...

Vis fler

McHale Fusion Vario

 • 04.11.2015 21:14

  McHale Fusion Vario

   McHale Fusion Vario er en full integrert variabel presse med pakker. Den består av en variabel kammerpresse med en integrert pakker, og kan...

Vis fler

McHale Fusion 3

Over de siste 10 årene har det vært et konstant press på gårdbrukere og entreprenører om å redusere kostnader.Som svar på dette utviklet McHale, McHale Fusion 3 integrert ballepresse/pakker som kombinerer to tradisjonelt separate jobber; nemlig ballepressing og ballepakking og integrerer de i en operasjon, som kan utføres av en person og en maskin.  Fusion 3 er unik i det at den er spesielt designet som en integrert ballepakker med høy kapasitet.

McHale er nå anerkjent som en verdensomspennende leder i produksjonen og utviklingen av integrerte presse/pakkere, dets flaggskipsprodukt er McHale Fusion 3.

McHale Fusion 3 integrert presse/pakker består av en halmpresse med et 18-tromlet fastkammer og en integrert vertikal pakkering.  McHale Fusion 3 er helautomatisk og en brukervennlig kontrollboks i traktorhuset kontrollerer hele balle- og pakkeprosessen.

McHale Fusion 3 integrert presse/pakker er en hardfør maskin, som ikke bare er en pakker koplet på en presse; den er spesielt designet som en integrert ballepakker med høy kapasitet.  Fusion 3 integrert presse/pakker er også unik med det at den har en patentert balleoverføring, dette resulterer i at Fusion 3 holdes kort og forbedrer maskinens ytelse og produksjon over en dag med arbeid.

Ettløpsdriften produserer 50-60 pakkete baller på en time (McHale patenterte balleoverføring) og øker produktivitet og reduserer driftskostnader mens det øker profitt.

Entreprenører og gårdbrukere over hele verden bruker Fusion 3 i løpet av deres silosesong i produksjonen av rundballet silofôr.  McHale Fusion 3 integrert presse/pakker har fått et rykte for produksjon av tette baller og som et resultat av dets meget nøyaktige vertikale pakkering produserer Fusion 3 fòr av meget god kvalitet.

McHale Fusion 3 integrerte presse/pakkere kan sees i drift i løpet av vår og sommermånedene i begge hemisfærene, hovedavlingene so presses er gress, lusern eller alfalfa, imidlertid ballepresser entreprenører og gårdbrukere også annen avling.  Fusion 3 integrert presse/pakker kan også brukes i produksjonen av rundballer med høy og halm, i hvilket tilfelle kan ballepakkebordet brukes for å samle høy eller halmballene og etterlate dem i par i åkeren for innhenting.  McHale Fusion 3 integrerte presse/pakkere har etablert et rykte for produksjon av kompakte rundballer av høy og halm.

McHale Fusion 3 integrerte presse/pakker kan sees i bruk i over 50 land og Fusion 3 har blitt valget for høytproduserende entreprenører og mer progressive gårdbrukere  i – Irland, England, Skottland, Wales, Frankrike, Tyskland, Østerrike, Sveits, Holland, Sverige, Norge, Finland, Danmark, Polen, Ungarn, Canada, USA, Korea, Australia og New Zealand.